Avondlicht op de hei in Wezep, een zwangerschapsreportage met gouden randje!

It is said that the present is pregnant with the future – Voltaire

Dit mooie stel verwacht hun eerstje kindje, binnenkort. Met 35 weken zwangerschap was het tijd voor de zwangerschapsshoot.

Ik heb toch altijd wel respect voor de moms-to-be hoor, ik laat ze sjouwen over de hei of door het bos, best pittig in die laatste weken! Maar we maken het nooit te gek uiteraard, en als er even uitgerust moet worden dan gaat dat voor. Ik neem ruim de tijd voor deze reportages, waarom haasten? Het is ook een fijn moment waarin je samen bent, geniet van de natuur, elkaar en oh ja… die fotograaf erbij. 😉

Maar ik doe het met liefde! Deze dag hadden we de shoot aan het eind van de middag gepland, hopelijk wanneer de zon nog zou schijnen en we het gouden uur mee konden pakken. Toen ik naar Wezep reed zag ik via de N50 een grote sluierwolk in de verte… en idd, de zon die overal uitbundig scheen vertikte het om op de hei te schijnen. De eerste foto is dan ook zonder direct zonlicht, maar zie je dat er nog steeds mooie randjes licht te vinden zijn? Daar heb ik altijd aandacht voor, en zoek ik naar. Die randjes van licht, die zorgen voor zoveel sfeer in de foto’s, ik hou ervan!

Een half uur later kwam de zon weer tevoorschijn, en wát heeft die nog goed z’n best gedaan voor ons. We zijn geëindigd met een prachtig gouden uur. Kon me niet mooier wensen.

Vorige week kreeg ik de vraag of ik ook de newbornshoot wilde verzorgen, als dit kindje geboren is. JAA, geweldig toch, ik kijk er nu al naar uit.

Ik wens jullie veel succes met deze laatste loodjes, als het wachten op je kleintje niet lang meer duurt. En tot gauw! 🙂

wil-je-op-de-foto-maak-een-afspraak-bij-marije-jellema-fotografie
broertje zusje portretreportage kinderen fotoshoot ijsselmuiden kampen fotograafdaglicht studio portret portretfotograaf kampen ijsselmuiden zwolle overijssel