Bruidsfotografie in Overijssel, vanaf volgend jaar start ik als trouwfotograaf!

I look at you and see the rest of my life in front of my eyes

Volgend jaar ga ik (weer) starten met bruidsfotografie (overigens in heel Nederland, niet alleen in Overijssel uiteraard). Ik heb 2 jaar geleden 10 bruiloften mogen fotograferen, wat een vertrouwen hadden jullie in mij, ben jullie nog altijd dankbaar. Veel ervaring op mogen doen en ik heb me op élke bruiloft ontzettend welkom gevoeld. Ontzettend gelachen, plezier gehad, de liefde mogen fotograferen! Fijne reportages en albums afgeleverd, naar volle tevredenheid van iedereen. Toch ben ik op een gegeven moment gestopt met bruiloften. Ik kon het niet goed combineren met de zorg voor onze prachtige kinderen, en ik had wat meer balans nodig (vast herkenbaar 😉 ).

Afgelopen jaar ben ik heel druk geweest met plannen maken. ik wilde heel graag weer die bruiloften doen, miste de sfeer, de emoties, het pure van zo’n dag. Maar ik wilde het toch ook weer anders aanpakken dan ik deed. Tijd vrijgemaakt, soms opdrachten een beetje afgehouden (met pijn in mijn hart!) maar die tijd had ik nodig.

In de afgelopen 2 jaar ben ik enorm gegroeid als fotograaf. Veel goede workshops gevolgd (waaronder een geweldige workshop bruidsfotografie) en dat ik dagelijks mijn camera in mijn handen heb werpt z’n vruchten af. 😉

Ik ben een gelukkig mens, dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Het is hard werken, naast mijn gezin. ‘s Avonds tot in de late uren editen is geen uitzondering, maar met nog een lief gupje thuis kom ik daar simpelweg overdag niet aan toe. Ik ben me heel bewust van mijn taak als moeder, en wil die met de volle 100% zo goed mogelijk volbrengen. Maar daarnaast ben ik vrouw, ik ben ook ik, ik ben fotograaf én ambitieus. Als ik plannen maak, wil ik die tot in de puntjes uitwerken en goed uitvoeren, zodat mijn hart een sprongetje maakt!

Als ik jullie bruiloft mag fotograferen, zal ik dat dan ook met volle overgave doen. Ik fotografeer op een journalistieke, documentaire manier. Ik beweeg me tussen jullie en de gasten, in plaats van op een afstandje te blijven. Ik ben namelijk van mening dat als ik overal dichtbij kan zijn, ik de sfeer van jullie dag zo goed mogelijk kan vangen. De pure emoties, het plezier, de liefde. En jullie als bruidspaar staan voor mij altijd centraal.

Ik hou van mooi licht, van contrasten, en zal daar steeds naar op zoek gaan. Wanneer de zon schijnt en dat magische gouden uur zich aandient, wees dan niet verrast als ik jullie éven een kwartiertje weg trek van je gasten, want dat moet je niet laten schieten. Ik hou van details, emoties, puur en echt. Ik ben niet het type dat een uur groepsfoto’s staat te schieten, ik fotografeer jullie belangrijkste gasten liever in een ongedwongen moment, waarin ik mooie portretten kan maken (nog iets wat ik graag doe 😉 ).

Zijn jullie het bruidspaar dat hun eigen plan trekt op hun trouwdag, los van alle tradities (alhoewel sommige tradities heel mooi zijn!), je eigen wensen volgt, je eigen dag in deelt zoals jullie het graag zelf willen, maken jullie graag tijd vrij voor de foto’s, houden jullie van kwaliteit, ben je bereid om samen met mij de mooiste momenten van de dag te benutten voor momenten met jullie samen, hou je van de natuur? Dan denk ik dat wij een heel goede match zijn. 🙂

Bij mij boek je een complete bruiloft al vanaf 1650 euro (exclusief album). Spreekt bovenstaande je aan? Denken jullie: tjooo dat gaat over ons! Neem dan vrijblijvend contact met me op. Voor 2019 heb ik nog wat data vrij, voor 2020 kan er ook al geboekt worden. Ik kijk er naar uit!

wil-je-op-de-foto-maak-een-afspraak-bij-marije-jellema-fotografie
Al 2 reacties:
  • Wil Tadema

    Wat een goed verhaal en qat een prachtige foto’s, helaas hebben wij ons moeten beperken tot een reportage ter ere van ons 40jarig huwelijk, wat op zich ook een hele belevenis is en toen heb je ook prachtigefoto’s gemaakt, zijn we nog erg blij mee, lieve Marije veel succes!!!!

  • Amber

    Prachtige omschrijving en echt jij, wij houden ervan en zijn ontzettend blij met alle bovenstaande prachtige foto’s. Stuk voor stuk viel onze mond open met drie uitschieters.

    Succes 🍀 topper

    Liefs Amber

daglicht studio portret portretfotograaf kampen ijsselmuiden zwolle overijssel