Een stel enthousiaste, creatieve ondernemers in mijn studio

Creativity is intelligence having fun

Komende zaterdag openen deze creatieve vrouwen hun pop-up naaiatelier in Wijhe!

Ik had ze een aantal weken geleden in mijn studio in Kampen, voor een zeer kleurrijke shoot. Ze gingen weer naar huis met zakken en tassen vol kleding, maar ook een enorme bult aan fotomateriaal voor hun website, want hier kon ik ook echt geen genoeg van krijgen. By far de meest enthousiaste kleurrijke shoot die ik in de studio ooit heb gedaan!

Geweldig veel lol gehad en gelachen, en ondertussen werd er dus gewoon aan hippe kleding gewerkt!

En wisten jullie dat de zwarte stofschaar een echt sjiek exemplaar is, vanuit Engeland overgevlogen als verrassing voor Gerlinda? Die moet ook op de foto hoor! Ja duh.. dat gaan we zeker doen. Mooi he, hoe elk vak weer z’n eigen hebbedingen heeft.

Ik kreeg maandag een heel lief kaartje door de bus. Bedankt, en of ik maar snel samen met mijn dochters langs kwam om een mooi stofje uit te zoeken voor een rokje of jurkje. Dit berichtje vond ik zó lief! Het maakte m’n dag. <3

Nienke en Gerlinda zouden het super leuk vinden als je een kijkje komt nemen in hun naaiatelier in Wijhe. De opening aanstaande zaterdag 16 maart 2019 is natuurlijk extra feestelijk! Om 14u openen de deuren. Vrolijke jurken, stoere truien, hippe rokjes, bijzondere kadootjes en lieve babykleding. Weest welkom!

www.tofvoz.nl

Het adres is:

Villa Waterloo, Stationsweg 25, in Wijhe.

 

 

wil-je-op-de-foto-maak-een-afspraak-bij-marije-jellema-fotografie