Eerst de zwangerschapsshoot, nu de newborn lifestyle fotoreportage in Kampen!

Let him sleep, for when he wakes he will move mountains

Wat een heerlijk jongetje mocht ik een paar weken terug fotograferen. 5 weekjes oud, en natuurlijk hield hij zijn ouders ‘s nachts flink uit de slaap, maar toch. Om verliefd op te worden.

Wat het voor mij vooral ook bijzonder maakte was dat ik ook de zwangerschapsreportage voor dit fijne stel mocht verzorgen, en dat ze mij hadden gevraagd ook de foto’s van hun kindje te maken als hij geboren was. De zwangerschapsreportage was nog maar nét afgeleverd of hij diende zich al aan. Goeie timing van dit kleintje! 🙂

Ik vind het heel mooi om bij de kleine intieme momentjes te zijn, die tussen ouders en kindje ontstaan. De kleine grimasjes, soms lijken ze al zó wijs, prachtig om te zien. Een klein lachje hier en daar, een knuffeltje en ook dit jongetje lijkt er al zó van te genieten!

Supermooi moment was dat hij met zijn vader mee ging onder de douche. Ik mocht deze foto plaatsen. Want dat hij genoot, dat was wel duidelijk. Prachtig!

newborn lifestyle natuurlijk licht fotoreportage babyshoot newbornshoot newbornreportage kampen ijsselmuiden zwolle overijssel

wil-je-op-de-foto-maak-een-afspraak-bij-marije-jellema-fotografie
daglicht studio portret portretfotograaf kampen ijsselmuiden zwolle overijssel