Elco en Vivian; trouwreportage in Kampen

Eind maart was het eindelijk zover, de trouwdag van Elco en Vivian, én sinds bijna 3 jaar weer een bruiloftsreportage voor mij! Wat had ik er naar uit gekeken!

Een stralend zonnige dag, wat een heerlijk weer. Daar hoopt stiekem iedereen toch op!

‘s Ochtends begon ik bij Vivian, in hun eigen huis in IJsselmuiden. Bijzondere momenten toch altijd, in aanwezigheid van ouders en broers, je voelt de spanning en verwachtingen in de lucht hangen. Kennis gemaakt met Jip, de videograaf, rest van de dag superfijn samengewerkt met hem en enorm gezellig! Daarna gauw door naar Elco, die zich klaarmaakte bij zijn ouders en heeeeeel veel zin had om Vivian op te halen, maar eerst he… die bloemen op je jasje… you guys all have the same struggles… gheghe!

We hebben foto’s gemaakt bij de dijk naar Wilsum, en tussen de uiterwaarden van de IJssel. Prachtplek! Daarna dé magnolioboom in Ijsselmuiden opgezocht (die bloeit maar 2 weken maar zó mooi…als je dan toch in die tijd trouwt dan is het fantastisch als die boom onderdeel is van een paar foto’s, lekker romantisch!) en doorgereden naar Elco’s ouderlijk huis waar we een heerlijke lunch hadden. Ze werden warm onthaald door hun familie en vrienden, een enorme club daggasten bij elkaar, wat een hartelijkheid heb ik bij hen ervaren.

De meeste gasten konden lopend/op de fiets naar het centrum van Kampen waar zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk plaatsvond in de St. Annakapel aan de Broederstaat. Super mooi, super intiem kerkje. Tussen de ceremonies door was er tijd om foto’s met elkaar te maken in het stadspark van Kampen. Altijd geinig om te zien hoe de moeders hun kinderen droppen voor dé neefjes- en nichtjesfoto en dan hard wegrennen in de hoop dat hun kids het niet op een brullen zetten haha!

Receptie met héérlijke taart gehad, en aansluitend het diner en feest ‘s avonds in de Leuke Hanzestad in Kampen. Was een mooi feest! 🙂

Lief en mooi bruidspaar, dank dat ik bij jullie dag aanwezig mocht zijn, ik vond het een eer!

 

wil-je-op-de-foto-maak-een-afspraak-bij-marije-jellema-fotografie