Fine art sproeten-portretten in mijn daglichtstudio in Kampen

“Red hair, the crown you never take off”

Deze serie móet ik gewoon in een blog verwerken… En ik heb nog niet eens alle foto’s gezien. Maar wát een prachtkids, ik wilde er zo graag mee aan de slag en toen ik eenmaal een paar foto’s had bekeken en een klein begin had gemaakt met editen… Toen wilde ik heul graag laten zien wat het resultaat is van een zus-broer portretreportage in mijn daglicht studio.

Zo blij dat hun moeder mij benaderde en haar kids in mijn studio wilde laten fotograferen. Ik vroeg nog: het kan ook buiten hoor, dat vinden sommige kinderen wel wat fijner, maar ik doe het juist graag in de studio, daar kunnen we heel pure fine art portretten van ze maken.

En zie daar. Van tevoren overleg gehad over kleding (goed gezien, heeeeel basic, meer is er niet nodig!), kleuren passend bij de ogen (wat springen die eruit!!) maar bovenal: geen stress. Want het komt altijd goed.

Mocht je denken: ik wil dat ook wel graag maar mijn kinderen kunnen dat écht niet, no way dat ze op een krukje stil zitten en naar een fotograaf luisteren en überhaupt in die camera durven kijken, ze breken nog liever de tent af……. Dan daag ik je uit! Echt, het gaat altijd goed. Het is heel gezellig eigenlijk! Om eerlijk te zijn, ze krijgen weinig kans om onzeker of vreselijk doerakkerig (is dat een woord) te zijn, want ik klets ze de oren van hun hoofd en er staat na afloop altijd wat lekkers voor ze klaar. Of zou dat nou de reden zijn dat ze altijd zo goed meewerken… 😉

In ieder geval: ik ben op deze 2 kids heel erg trots!! En moeders dankbaar dat ze zijn gekomen. 🙂

wil-je-op-de-foto-maak-een-afspraak-bij-marije-jellema-fotografie
broertje zusje portretreportage kinderen fotoshoot ijsselmuiden kampen fotograaf