Hoezo.. Zakelijk is saai??

– Be your own kind of beautiful- 

Enkele weken geleden kreeg ik het verzoek om zakelijke portretfoto’s te maken van alle meiden van Beautyplaza Kampen. Hun website gaat vernieuwen en daar horen nieuwe foto’s bij!

Natuurlijk heb ik gedegen onderzoek gedaan naar deze klant en hun wensen en om eerlijk te zijn… Ik was al een beetje bang dat ik bij hen zou verbleken… Wát een pracht-dames! Ik had nog wel zo mijn best gedaan (in het kader van ‘inleven-in-de-klant-en-zorg-voor-een-connectie-of-zo-iets-ik-doe-trouwens-altijd-mijn-best-voor-die-connectie-hoor’) en mijn luipaard-print-broek aangetrokken, kekke sleehak eronder, nageltjes gelakt en zelfs lippenstift..

Maar als dan 10 van deze vrouwen mijn studio binnen paraderen..allemaal de WOW factor en zó sympathiek! Want zeg nou zelf, ze zouden stuk voor stuk niet misstaan in een sjiekdefriemel glamour magazine.

Ik was in ieder geval heel blij! Wat een topdag hebben we gehad, wat een gezelligheid, wát een energie! Hoezo is zakelijk saai?? Het was om te gíeeeeeeren! 🙂

De definitieve foto’s zal ik niet verklappen, dat moeten de meiden zelf maar doen. Hou hun website maar in de gaten: www.beautyplazakampen.nl!

Dan nu: geniet van deze serie met een grote G!

 

wil-je-op-de-foto-maak-een-afspraak-bij-marije-jellema-fotografie
lifestyle-familiereportage-fotoshoot-gezinsreportage-wilsum-fotograaf-kampen-ijsselmuiden