Newbornreportage in Apeldoorn van een super lieve tweeling

Sometimes miracles come in pairs

Enige weken geleden was het zover, de newbornreportage van ‘mijn’ eerste tweeling! ๐Ÿ™‚ Ik mocht ook de zwangerschapsreportage verzorgen (volgt later nog een blog van) en dus geweldig mooi om ook de kindjes te kunnen zien! Erg naar uitgekeken dat ik het bericht kreeg dat ze beide gezond en wel waren geboren en dat alles goed ging met de beebjes en hun moeder. En ook met vader, zo trots als een pauw, dat heb ik wel ervaren!

Twee heerlijke kindjes, broertje en zusje, en wat hebben ze het goed gedaan tijdens de reportage! Ik neem altijd ruim de tijd, geen haast, dat werkt niet fijn tijdens een shoot. En tja, soms hebben beebjes even tijd nodig voor een schone luier of een voeding (waar ik overigens ook foto’s van maak, zo’n mooi en puur moment) en dat hoort er allemaal bij.

Maar deze twee hebben zich voorbeeldig gedragen, echt bijzonder, en dan zo heerlijk samen slapen tijdens de reportage, ik ging met een heel blij gevoel naar huis. Wat een lief stel.

En oh ja, de kleertjes heeft mams zelf gemaakt, super mooi!

Dank voor jullie gastvrijheid tijdens deze bijzondere ochtend, en dat ik even deel uit mocht maken van jullie leven. Ik heb ervan genoten en wens jullie viertjes alle geluk van de wereld toe!

wil-je-op-de-foto-maak-een-afspraak-bij-marije-jellema-fotografie