Marije Jellema, 37 jaar. Koffieleut, wijnproever. Buitenmens en natuurliefhebber. Dat ben ik. 🙂
Gelukkig ben ik nog veel meer dan dat!
Ik voel mij zeer gezegend met Romke, de mooiste en liefste man op aarde, en samen kregen wij in 2015 ons wereldkind, het allermooiste en allerliefste meisje dat we ooit hadden gezien. Een voorrecht om voor haar te mogen zorgen en lief te hebben. Geboren in Zuid-Afrika, geboren in ons hart.

Toen kwam in 2016 op de vrijdag vóór Kerst het bericht dat wij opnieuw ouders mochten worden van een meisje, ook geboren in Zuid-Afrika. Een groot geluk! Met twee dochters in huis is het een gezellige boel en we genieten elke dag volop van hen!

Sinds jaren fotografeerde ik als hobby. Als kind kwamen de vakantiekiekjes van mij, ik bewerkte ze in het programma van Windows en toen…. (oké, we slaan even wat jaartjes over) kocht ik in 2013 mijn eerste spiegelreflexcamera. De wereld was al zo mooi en werd mooier!
In 2015 heb ik mijn eerste bruiloften gefotografeerd en het aantal fotoreportages van gezinnen/vriendinnen nam toe. Het was hard werken om mijn baan als verpleegkundige op een Cardiac Care afdeling te combineren met het fotograferen en tegelijkertijd echtgenote en moeder te zijn.

Ik was hartverpleegkundige. Ik ben nu fotografe.

In de zomer van 2016 heb ik mijn baan als verpleegkundige daarom opgezegd. Nu ben ik eigen baas als fotografe, een grote stap maar wát een heerlijke stap!
Langzamerhand vond ik mijn eigen stijl en zie daar: in deze website ligt mijn ziel qua fotografie.

Passie voor licht, combinatie van mens en natuur, het weidse, contrasten, gouden uur. Wind in je haren, door je jurk, liefde om je heen. Dát is wat ik vast wil leggen.

Heb je vragen, wil je meer informatie, of ben je er al helemaal uit dat wij een match zijn, dan nodig ik je van harte uit om mij een bericht te sturen. Ik kijk ernaar uit!

Dit vertellen mijn klanten

Wil jij ook een reportage, of meer informatie?

laat-van-je-horen

CONTACT 

Laat je gegevens en een bericht achter via het formulier, klik op Verzenden en ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.
Vergeet je telefoonnummer niet als je wilt dat ik je terugbel! 

marije-jellema-fotografie-2018-logo-wit

MARIJE JELLEMA FOTOGRAFIE
Monnikenstraat 19
8271 XK IJSSELMUIDEN
Fotostudio: Hofstraat 78, Kampen
KvK: 61755338
BTW-ID: NL001657579B74
Telefoon: 06-19908139

VOLG MIJ VIA SOCIAL MEDIA

WEDDING »
PORTRET »
LIFESTYLE »
BLOG »
OVER MARIJE »
PRIJZEN »
CONTACT »