Marije Jellema, 38 jaar. Koffieleut, wijnproever. Buitenmens en natuurliefhebber. Dat ben ik. 🙂
Gelukkig ben ik nog veel meer dan dat!
Ik voel mij zeer gezegend met Romke, de mooiste en liefste man op aarde, en samen kregen wij in 2015 ons wereldkind, het allermooiste en allerliefste meisje dat we ooit hadden gezien. Een voorrecht om voor haar te mogen zorgen en lief te hebben. Geboren in Zuid-Afrika, geboren in ons hart.

Toen kwam in 2016 op de vrijdag vóór Kerst het bericht dat wij opnieuw ouders mochten worden van een meisje, ook geboren in Zuid-Afrika. Een groot geluk! Met twee dochters in huis is het een gezellige boel en we genieten elke dag volop van hen!

Fotografie startte ooit als hobby, ik heb vanaf mijn 10e steevast een camera in de buurt en inmiddels ga ik mijn 5e jaar als zzp-er in! Niet dromen maar doen, dat is wel waar ik voor sta!

En inmiddels is mijn bedrijf goed gegroeid, het aantal bruiloften stijgt met grote sprongen maar ook mijn studio biedt zoveel mogelijkheden voor nu en de toekomst… het dromen ook van grotere doelen is inmiddels aan het verschuiven naar realisatie van die dromen en daar krijg ik zoveel energie van!

Passie voor licht, combinatie van mens en emotie, mens en natuur, het weidse, contrasten, gouden uur. Wind in je haren, door je jurk, liefde om je heen. Dát is wat ik vast wil leggen.

Heb je vragen, wil je meer informatie, of ben je er al helemaal uit dat wij een match zijn, dan nodig ik je van harte uit om mij een bericht te sturen. Ik kijk ernaar uit!

Dit vertellen mijn klanten

Wil jij ook een reportage, of meer informatie?

laat-van-je-horen

CONTACT 

Laat je gegevens en een bericht achter via het formulier, klik op Verzenden en ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.
Vergeet je telefoonnummer niet als je wilt dat ik je terugbel! 

marije-jellema-fotografie-2018-logo-wit

MARIJE JELLEMA FOTOGRAFIE
Monnikenstraat 19
8271 XK IJSSELMUIDEN
Fotostudio: Veerweg 18-1, Kampen
KvK: 61755338
BTW-ID: NL001657579B74
Telefoon: 06-19908139

VOLG MIJ VIA SOCIAL MEDIA

WEDDING »
PORTRET »
LIFESTYLE »
BLOG »
OVER MARIJE »
PRIJZEN »
CONTACT »