Portretfotografie in mijn daglicht studio in Kampen; twee zussen voor mijn lens

There is no better friend than a sister. And there is no better sister than you

Twee weken geleden had ik deze 2 zussen in mijn studio in Kampen te gast. Als verrassing voor de verjaardag van hun moeder wilden ze samen portretten laten maken, wat een tof idee! Met allerlei smoezen zijn ze op een zaterdagmiddag bij me gekomen (mam, jaaaa we gaan een kadootje voor je kopen, nee natuurlijk mag je niet mee…) én gelukt!

Verschillende outfits mee, alles geprobeerd, echt samen gekeken wat het mooist zou staan bij hun kleur ogen etc. De eenvoud geeft vaak de mooiste beelden. Daarnaast was het ook super gezellig, meiden dankjulliewel voor je komst!

Gisteren hebben de zussen hun uitgezochte foto’s aan hun moeder kunnen geven. Eén grote verrassing! Jullie hebben ‘t super goed stil kunnen houden dames, top! Ik weet niet of ik dat twee weken lang had volgehouden haha!

Gisteravond kreeg ik ineens een messenger-berichtje. ‘Bedankt voor de mooie foto’s. Het was echt één grote verrassing.’ Gefeliciteerd moeder van deze twee prachtige jonge vrouwen! Hopelijk heb je een hele fijne dag gehad. 😉

wil-je-op-de-foto-maak-een-afspraak-bij-marije-jellema-fotografie
Reacties
  • Rian

    Super mooie foto’s
    Echt prachtig !!!