Portretreportage in mijn studio: glamourshoot én ook nog sneeuw in Kampen!

Here’s to strong woman. May we know them, may we raise them, may we be them.

Eind januari kwam deze mooie vrouw mijn studio binnenwandelen, op haar sneakers. Een stoere, lieve mama van 2 kids. Ze had een glam-shot reportage geboekt, als verrassingskado voor haar man. Fantastisch toch!

Simone van Dongen (zij verzorgt bij de glam-shots visagie en haar) arriveerde even later ook en we zijn rustig begonnen met een kopje thee en Oreo’s (tja welke vrouw kan die laten staan!) om elkaar al kletsend wat beter te leren kennen.

Super gezellig, ik geniet er altijd zo van! Ik hou ervan dan toch een beetje te zorgen hoor, past wel bij me, kacheltje aan, sfeerlampje erbij, superfijn plekje zo in mijn studio! En als je dan even zo met elkaar wat woorden wisselt in een ontspannen sfeer dan komen er ook serieuzere onderwerpen aan bod. En dat is bijzonder en oh zo fijn. Als je je als klant bloot durft te geven, dichterbij durft te komen, dat is zo’n aanvulling op de reportage! Want waar we het eerder over koetjes en kalfjes hebben gehad, ging het nu ineens over soms ook de harde kanten van het leven en wat een ieder meemaakt. En door die verdieping te zoeken, het samen te delen, die momenten verder te benutten en samen uit te breiden, zo ontstaat er iets, en dat zie je terug in de foto’s. Een bepaalde blik of emotie, een schittering in de ogen die stralen als we het over de liefde hebben, die verdrietig glanzen als we het over een jaar geleden hebben waarbij ze betrokken raakte in een ernstig eenzijdig ongeval.

Deze krachtige vrouw heeft vrijwel altijd pijn in haar lichaam. De pijn is minder geworden in het afgelopen jaar, en ondanks de belemmeringen die dit vaak meebrengt voelt ze zich weer meer de oude dan ooit. En om dit vast te mogen leggen… ik kreeg er kippenvel van.

En als kers op de taart… het begon te sneeuwen. Prachtig, zo de Kamper binnenstad. We hebben onze kans geroken en de 4 trappen afgerend, mét jurk, de witte wereld in. Kadootje!

Jenny wat ben jij prachtig. Van binnen én buiten!

 

 

wil-je-op-de-foto-maak-een-afspraak-bij-marije-jellema-fotografie
Reacties
  • Amber

    Pracht serie