Sweet-sixteen: portretreportage door de steegjes en straatjes van Kampen

Be somebody who makes everyone feel like a somebody

Voor haar 16e verjaardag kreeg Jennifer een portretshoot bij mij kado. Super leuk idee om zo je sweet-sixteen te vieren en je 16-jaren-jong vast te laten leggen!

Ik was heel blij toen Jennifer me bericht deed. We hadden al eens samengewerkt toen ik een portfolio-oproep had gedaan voor mijn studiowerk, voor ‘natural reds’, en dat had al heel goed uitgepakt. Deze keer zijn we samen door de straatjes en steegjes van Kampen gelopen en op elk mooi plekje dat we zagen wat foto’s gemaakt.

En waar let je nou op, tijdens zo’n shoot, want plekjes zát in Kampen natuurlijk! Als natuurlijk-licht-fotograaf let ik natuurlijk op lichtinval, schaduwen, spelen met contrasten. Maar contrasten kun je ook zoeken in kleuren! En die hebben we wel gevonden geloof ik. 🙂

Het was beheurlijk kkkoud die dag, maar we hebben een prachtig resultaat samen neergezet!

Ik ben heel trots op jou Jennifer, en ik heb ervan genoten om zo samen op stap te gaan!

wil-je-op-de-foto-maak-een-afspraak-bij-marije-jellema-fotografie
lifestyle-familiereportage-fotoshoot-gezinsreportage-wilsum-fotograaf-kampen-ijsselmuiden