trouwfotograafoverijssel trouwfotograafkampen trouwfotograafijsselmuiden trouwfotograafzwolle trouwfotograafnederland trouwfotograaf bruidsfotograaf buitenbruiloft outdoorwedding vintagewedding trouweninhetbos trouwenaanzee trouweninhetbuitenland

Yes we do!

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Ik zou het een eer vinden om jullie dag vast te mogen leggen.

Ik ben als bruidsfotograaf dichtbij, fotografeer het grootste deel van de dag op een journalistieke manier, zodat jullie de sfeer van die dag, de momenten, de lach en die traan na afloop opnieuw beleven wanneer je de foto’s en het album gaat bekijken. Maar daarnaast zorg ik ervoor dat de bruidsreportage van jullie tweeën persoonlijk en intiem zal zijn, ik stuur jullie desgewenst aan zodat we samen tot hele mooie, betekenisvolle beelden komen. Foto’s met een verhaal, júllie verhaal!

Ik zoek het mooiste licht op, hou van dat prachtige gouden uur aan het einde van de dag, van pure, echte beelden, van contrasten, van goede ideeën, warmte, goede grappen en gezelligheid, van buiten-zijn, van natuur en weidse landschappen. Ik hou ervan, als jullie out-of-the-box denken en je eigen plan trekken op júllie dag, als de locaties en styling helemaal bij jullie passen, als alles één geheel vormt om jullie heen.

Als persoon hou ik van gezelligheid, ik ben relaxed, vrolijk en sociaal, maar kan ook goed de puntjes op de i zetten. Daarnaast denk ik graag met jullie mee over de planning van jullie dag, zodat we tijd genoeg hebben om jullie samen apart te nemen voor een sfeervolle reportage, en wie weet trek ik jullie ‘s avonds éven bij je gasten weg als het gouden uurtje begint. 😉

In mijn nabewerking zorg ik ervoor dat de sfeer van jullie dag, het mooie licht, de pure momenten nóg duidelijker naar voren komen, zodat je jullie dag als het ware weer opnieuw kan ‘voelen’.

Interesse?

Denken jullie nu: dat spreekt ons erg aan, zo zien wij onze trouwdag ook voor ons! Dan zitten we op één lijn en zou ik jullie graag ontmoeten voor een kennismakingsgesprek! Van harte welkom! Nemen jullie contact met mij op?

Dit vertellen mijn klanten

Wil jij ook een reportage, of meer informatie?

laat-van-je-horen

CONTACT 

Laat je gegevens en een bericht achter via het formulier, klik op Verzenden en ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.
Vergeet je telefoonnummer niet als je wilt dat ik je terugbel! 

marije-jellema-fotografie-2018-logo-wit

MARIJE JELLEMA FOTOGRAFIE
Monnikenstraat 19
8271 XK IJSSELMUIDEN
Fotostudio: Veerweg 18-1, Kampen
KvK: 61755338
BTW-ID: NL001657579B74
Telefoon: 06-19908139

VOLG MIJ VIA SOCIAL MEDIA

WEDDING »
PORTRET »
LIFESTYLE »
BLOG »
OVER MARIJE »
PRIJZEN »
CONTACT »