Trouwreportage door Marije Jellema Fotografie

Jullie gaan trouwen in 2017. Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

En nu zoek je een fotograaf in IJsselmuiden.

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Marije Jellema, lifestyle fotografe, 34 jaar. Geboren in Kampen, maar ik woon al 11 jaar in IJsselmuiden.

Lifestyle fotografe

Dat betekent dat ik me focus op het vastleggen van mensen zoals ze zijn. Puur. Echt. Maar vooral: mooi. Op mijn website krijg je een goede indruk van mijn werk.

Kijk gerust eerst even rond. Klik.

Je zult zien dat ik ervaring heb met het vastleggen van bruiloften. En naar volle tevredenheid van de bruidsparen! Ik vind het een eer om trouwreportages te maken. De foto’s van je bruiloft, die maak je maar 1 keer.

Zorg ervoor dat je mooie trouwfoto’s krijgt!

Dat kan alleen met bruidsfotografie die bij jullie past. Vergelijk goed. Waar moet je dan op letten, bij het kiezen van een fotograaf? Zelf zou ik letten op de drie belangrijkste punten: 1. foto’s, 2. prijs, 3. beschikbaarheid.

Trouwreportage door Marije Jellema Fotografie
huwelijk ijsselmuiden kampen overijssel

1 : Over de foto’s

De foto’s moeten bij jullie passen. Vraag je af wat je mooi vindt. Dat kan ik niet voor jullie bepalen, maar ik neem natuurlijk wel jullie wensen mee in hoe ik jullie bruiloft vastleg. Ook belangrijk: wie maakt dan die foto’s? De fotograaf loopt de hele dag met jullie mee, dus als we een klik hebben, dan helpt dat 100%! Trouwens, daarom spreek ik ruim voor jullie trouwdatum met jullie af om elkaar te leren kennen en om alles te bespreken. Daar neem ik de tijd voor, zodat jullie je hele checklist langs kunnen lopen.

2 : De prijs en wat je daarvoor krijgt

Wat mag het kosten, de fotograaf van jullie huwelijk? De dag kost immers genoeg. Ik heb een heel duidelijke prijsstructuur. Mijn trouwreportage kost 1.495 euro. Dan ben ik 10 uur lang aanwezig op jullie trouwdag (extra uren kosten 85 euro per uur). Jullie krijgen 250 digitale foto’s in zeer hoge resolutie op een mooie USB stick. En die foto’s zijn stuk voor stuk door mij persoonlijk nabewerkt. Reiskosten en een luxe fotoalbum zitten bovendien bij die prijs in!

Als je gaat vergelijken, let dan in elk geval goed op hoeveel uren aanwezigheid er in de prijs zit. Het zou jammer zijn als er geen foto’s zijn van het begin van de dag (de voorbereidingen van bruid en bruidegom en de mooie momenten die je thuis dan hebt met familie of vrienden), of dat je juist van het einde van de dag geen foto’s hebt (als het feest begint en iedereen zich van zijn vrolijkste kant laat zien). En zit er een album bij de prijs in? Hoe ziet dat fotoalbum eruit? Jullie mooiste dag wil je -met alle respect- toch niet laten zien in een album van de Kruidvat?

In mijn prijs zit standaard een professioneel luxe fotoalbum, formaat 30 x 45 cm, met lay-flat pagina’s (volledig vlakke pagina’s: dus geen naad of bobbel middenin de foto en dus geen beeldverlies) en een linnen cover, in een mooie bewaarbox. Daar heb ik al meerdere bruidsparen erg blij mee gemaakt! Maar er zijn meer mogelijkheden. Het album naar jullie specifieke wensen kan ik zonder meer leveren.

3 : Beschikbaarheid van de fotograaf

Is de fotograaf van jullie keuze nog beschikbaar op jullie trouwdag? Als hij of zij reeds op een andere bruiloft staat, moet je op zoek naar een alternatief. Ook ik heb voor 2017 al bruiloften gepland staan. Stuur me gerust (vrijblijvend) een berichtje met de vraag of ik op jullie trouwdag beschikbaar ben. En met beschikbaarheid van de fotograaf bedoel ik ook: heb je voldoende mogelijkheid om je plannen en wensen door te nemen? In de aanloop naar jullie trouwdag wil je makkelijk contact met je fotograaf kunnen hebben. Ik ben natuurlijk telefonisch bereikbaar, maar ook via een whatsapp’je, Facebook Messenger en via de mail. Altijd een lekker kort lijntje dus!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in mijn trouwreportage?
Je kunt gemakkelijk een berichtje achterlaten via het contactformulier.
Dan bel ik je zo snel mogelijk terug.
Of bel direct zelf: 06-19908139.
Hopelijk tot gauw en sowieso
veel plezier en succes gewenst
met het plannen van jullie trouwdag!
Groetjes,
Marije

Trouwfotograaf IJsselmuiden
laat-van-je-horen

CONTACT 

Laat je gegevens en een bericht achter via het formulier, klik op Verzenden en ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.
Vergeet je telefoonnummer niet als je wilt dat ik je terugbel! 

marije-jellema-fotografie-logo-wit-klein

MARIJE JELLEMA FOTOGRAFIE
Patrijs 14
8271 HC IJSSELMUIDEN
KvK: 61755338
Telefoon: 06-19908139

VOLG MIJ VIA SOCIAL MEDIA

PORTRET »
LIFESTYLE »
A DAY IN THE LIFE »
TROUWREPORTAGE »
OVER MARIJE »
WERKWIJZE »
CONTACT »
PRIJZEN »

error: Vind je dit een mooie foto? Neem contact met me op als je interesse hebt in een reportage.