Je wilt mooie foto’s, maar hoe gaat dat nou precies in zijn werk?
Dat lees je hier, inclusief het antwoord op de vragen die ik van klanten kreeg.

Je wilt mooie foto’s, maar hoe gaat dat nou precies in zijn werk? Dat lees je hier, inclusief het antwoord op de vragen die ik van klanten kreeg.

Je hebt mijn werk bekeken en wilt graag dat ik foto’s voor je maak. Leuk! De eerste stap is contact met me opnemen. Bel me even, stuur me een whatsapp’je, een berichtje via Facebook of een mailtje. Dat kan ook met het contactformulier op deze website. Zodra ik jouw berichtje zie, neem ik contact met je op!

Niet voor elke fotoreportage, maar in elk geval voor een trouwreportage is het goed om elkaar te ontmoeten. In een gesprek bij mij thuis nemen we onder meer door hoe jullie trouwdag eruitziet, wat jullie verwachten, etc.

We hebben alles doorgesproken, de voorbereiding is voltooid, dus we zijn klaar om te beginnen! Op de dag van de fotoreportage ontmoeten we elkaar en verzorg ik de fotoreportage. Ontspannen, zodat je in beeld komt zoals je bent!

Van alle foto’s die ik maak verzorg ik zelf de nabewerking. Afhankelijk van de fotoreportage die we hadden verschilt het hoeveel tijd dat kost. Ik probeer je wel altijd zo snel mogelijk na de reportage een voorproefje te geven!

Als de foto’s klaar zijn lever ik ze op. Afhankelijk van de fotoreportage en wat we hebben afgesproken, ontvang je de foto’s via een online gallery of op een USB-stick. Bij een trouwreportage natuurlijk ook in een prachtig album! Van hoogwaardige kwaliteit, met lay-flat pagina’s.
Wat dat kost? Kijk zelf maar:

Heb je zin gekregen in een fotoreportage?

Anders ik wel.

Wacht niet langer en bel of mail me.

HIER KUN JE ME VINDEN

FOTOSTUDIO

Hofstraat 78, Kampen route via Google Maps ↗

De auto parkeer je gratis op 5 minuten loopafstand, op Stationsplein. Loop daarna de brug over, steek de Plantage over, ga linksaf bij de bioscoop en na 50 meter vind je mijn fotostudio aan je rechterhand.
Route naar parkeerplaats ↗

THUIS

Monnikenstraat 19, IJsselmuiden route via Google Maps ↗

Kom je met de auto? In de straat is voldoende parkeergelegenheid.

laat-van-je-horen

CONTACT 

Laat je gegevens en een bericht achter via het formulier, klik op Verzenden en ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.
Vergeet je telefoonnummer niet als je wilt dat ik je terugbel! 

marije-jellema-fotografie-2018-logo-wit

MARIJE JELLEMA FOTOGRAFIE
Monnikenstraat 19
8271 XK IJSSELMUIDEN
Fotostudio: Hofstraat 78, Kampen
KvK: 61755338
BTW-ID: NL001657579B74
Telefoon: 06-19908139

VOLG MIJ VIA SOCIAL MEDIA

PORTRET »
LIFESTYLE »
DAY IN THE LIFE »
BLOG »
OVER MARIJE »
WERKWIJZE »
CONTACT »
PRIJZEN »