In 1 avond voorbereid op jouw zomer vol foto’s

Doe mee aan mijn workshop portretfotografie

Op 29, 30 en 31 mei geef ik elke avond een workshop portretfotografie vanuit mijn studio in Kampen. We starten de avond om 19:00u en besluiten na een praktische sessie (waarin ik je heel veel ga leren!) om 22:00u met een welverdiende borrel. Kom je ook? Er is plek voor 5 personen per avond. Vol is vol! Per persoon kost de workshop niet meer dan € 50,- dus schrijf je nu in en verzeker je van een plekje!

workshop-fotograaf-kampen-ijsselmuiden-gouden-uur-daglicht-portret-fotografie-natuurlijk-licht-daglichtstudio

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

Mocht je mij nog niet kennen: ik ben Marije en ik ben niet beroemd om mijn flitsende PowerPoint presentaties, maar om mijn foto’s. Je hoeft dus geen lange sessie theorie te verwachten, maar natuurlijk ga ik je wel leren wat de belangrijkste zaken zijn om op te letten tijdens het fotograferen. Zodat jij deze zomer de mooiste portretfoto’s maakt!

Veel leren? Veel doen!

Na de introductie gaan we zo gauw mogelijk aan de slag. Ik ben daglicht fotograaf en ik ga jou leren hoe jij het mooiste licht vangt in jouw lens. Omdat we starten om 19:00u kunnen we eerst met daglicht aan de slag en pakken we ook nog het gouden uurtje mee!

workshop-portret-gouden-uur-avondlicht-daglichtstudio-daglicht-fotograaf-kampen-ijsselmuiden

Gouden uurtje!

Ik heb mooi weer besteld voor elke avond 😉 dus als het goed is kunnen we volop profiteren van het ‘gouden uurtje’! Wat is het gouden uur? Dat is het laatste uur zonlicht van de dag, waar je geweldig effect mee kunt bereiken in jouw foto’s. Ik ga je uitleggen hoe je dat doet, maar we gaan het ook vooral zelf doen. Je kunt volop aan de slag met je eigen camera. Wel zo leuk, want dat is de camera die je ook deze zomer in je handen hebt!

Mijn studio in hartje Kampen

Mijn studio is in de binnenstad van Kampen. Kom je van buiten de stad, dan kun je dus makkelijk een hapje eten in de stad voordat de workshop om 19:00u begint. Kom je uit Kampen of IJsselmuiden, dan ben je sowieso binnen een paar minuten bij mijn studio aan de Hofstraat 78. (een routebeschrijving staat onderaan deze pagina)

portretfotografie-fotografie-workshop-gouden-uur-avondlicht-fotograaf-kampen-ijsselmuiden-daglichtstudio

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen met een digitale camera. Dat hoeft niet een spiegelreflexcamera te zijn (maar dat mag natuurlijk wel!). Iedereen die zin heeft om zijn of haar fotografie skills te verbeteren is van harte welkom! De workshop is niet bedoeld voor smartphone fotografen.

Plek voor 5 personen per avond

Elke avond is er plaats voor maximaal 5 personen. Dat garandeert een gezellige avond met voldoende aandacht voor al jouw vragen. Maar ik geef deze workshop maar 3 avonden. Geef je dus snel op, want vol is echt vol!

workshop-daglicht-gouden-uur-portretfotografie-fotograaf-kampen-ijsselmuiden-daglichtstudio

Wanneer?

  • Dinsdag 29 mei 2018
  • Woensdag 30 mei 2018
  • Donderdag 31 mei 2018

Wat betaal je?

Per persoon per avond kost de workshop 50 euro, inclusief btw.

Wat krijg je?

In de prijs is inbegrepen: 3 uur workshop, koffie/thee/fris met wat lekkers in de studio en ‘t eerste drankje op het terras na afloop. En een geweldig gezellige avond, waarin je veel leert!

laat-van-je-horen

GEEF JE OP VOOR MIJN WORKSHOP

Verstuur je gegevens en de datum waarop je wilt deelnemen (29, 30 of 31 mei) via het formulier. Klik op Verzenden en ik neem zo gauw mogelijk contact met je op ter bevestiging van je deelname. Vergeet ook je telefoonnummer niet!

marije-jellema-fotografie-logo-wit-klein

MARIJE JELLEMA FOTOGRAFIE
Monnikenstraat 19
8271 XK IJSSELMUIDEN
Fotostudio: Hofstraat 78, Kampen
KvK: 61755338
Telefoon: 06-19908139

VOLG MIJ VIA SOCIAL MEDIA

BLOG »
OVER MARIJE »

Heb jij je opgegeven? Leuk!
Zo kom je op 29, 30 of 31 mei bij mijn studio:

ROUTE NAAR MIJN STUDIO

FOTOSTUDIO

Hofstraat 78, Kampen route via Google Maps ↗

De auto parkeer je gratis op 5 minuten loopafstand, op Stationsplein. Loop daarna de brug over, steek de Plantage over, ga linksaf bij de bioscoop en na 50 meter vind je mijn fotostudio aan je rechterhand.
Route naar parkeerplaats ↗