Zwangerschapsreportage tijdens avonduren bij Wilsum aan de dijk

Making beautiful memories, and having fun

Eén van mijn by far favoriete plekken van de afgelopen weken. Wilsum. En dan vooral de dijk ernaartoe, de uiterwaarden van de IJssel en alle flora en fauna daar. Elke avond zag ik reeën, hoorde ik de koekoek en allerlei soorten watervogels. Een ooievaar vloog boven mijn hoofd richting het nest, en kikkers kwaakten rondom me. Prachtig!

Niet gek dus dat ik daar menig avond ben geweest voor allerlei shoots. En één daarvan was deze. En dat is een pareltje geworden. Marlies is hoogzwanger van hun tweede kindje en ik gok maar zo dat dit ook een knapperdje gaat worden. 🙂

Geniet mee van deze serie. En laat die prachtige avonden maar gauw weer komen!

Lief gezin, succes met deze laatste loodjes! Jullie hebben me gevraagd om ook foto’s te komen maken als de baby is geboren, en wat kijk ik daar naar uit. Tot snel!

wil-je-op-de-foto-maak-een-afspraak-bij-marije-jellema-fotografie